Skolas aktualitātes

«Rusanovs & Partneri» Skolas dalībnieki apmeklē Valsts policijas koledžas Izmeklētāju mācību centru

2024. gada 13. janvārī «Rusanovs & Partneri» Skolas dalībniekiem bija iespēja apmeklēt Valsts policijas koledžas Izmeklētāju mācību centru, iepazīstot izmeklētāju profesiju un centra darbību, kā arī tālākizglītības iespējas tajā. 

Dienas iesākumā Valsts policijas koledžas Izmeklētāju mācību centra vadītāja Lienīte Šikore un izglītības programmas vadītāja Signe Bole iepazīstināja «Rusanovs & Partneri» Skolas dalībniekus ar Valsts policijas koledžas Izmeklētāju mācību centru un tā pamatdarbību. 

Tāpat arī «Rusnovs & Partneri» Skolas dalībnieki tika informēti, ka Valsts policijas koledžas Izmeklētāju mācību centra mērķis ir nodrošināt pēctecīgu tālākizglītības pasākumu pieejamību un veidot kvalitatīvu izglītības piedāvājumu. 

Pēc tā «Rusanovs & Partneri» Skolas dalībniekiem tika parādītas mācību telpas, kā arī viņi tika iepazīstināti ar tālākizglītības programmu daudzveidību, atbildot uz visiem interesējošiem jautājumiem.

Izsakām sirsnīgu pateicību Valsts policijas koledžai un Izmeklētāju mācību centram, kā arī personīgi Izmeklētāju mācību centra izglītības programmas vadītājai Signei Bolei un Izmeklētāju mācību centra vadītājai Lienītei Šikorei.

«Rusanovs & Partneri» Skolas dalībnieki 2024. gada 17. februāra nodarbību dienā diskutē par konstitucionālo tiesību, civiltiesību un administratīvo tiesību aktualitātēm. 2023. gada 9. decembrī «Rusanovs & Partneri» Skolas dalībnieki pulcējās «Rusanovs & Partneri» zvērinātu advokātu birojā, lai piedalītos trešajā nodarbību dienā, kas bija veltīta teorijas, pētniecības un juridisko tekstu rakstīšanas jautājumiem.